מטפלים
ממליצים

גיליה גלעד |  נטורופטית

גיליה גלעד | נטורופטית

למעלה מחצי שנה אני ממליצה למטופלי לצרוך את לחם עידן הנבט בשל תועלותיו המרובות:
תהליך ההנבטה משדרג את הערך התזונתי ומקל על העיכול באופן משמעותי,
עובדת היותו נטול שמרים הופכת אותו לפתרון אידיאלי עבור הסובלים מזיהומי מעיים כגון קנדידה,
המטופלים מדווחים על תחושת שובע ארוכה המשרתת את הצורך בשמירה על המשקל,
לסיכום, המאפה החם והטרי מתקבל בקלות ונמצא מזין, משביע ובריא."
לאתר של גיליה גלעד: www.wellnessnow.co.il 
אווה בן אליהו | R.Na ,נטורופתית מוסמכת, הרבליסטית קלינית CL.H

אווה בן אליהו | R.Na ,נטורופתית מוסמכת, הרבליסטית קלינית CL.H

כנטורופתית אני ממליצה לרוב המטופלים שלי תזונה דלת גלוטן. 
מצאתי שלחם מכוסמין מונבט הוא פתרון בריא העשיר בויטמינים, בסיבים ובמינרלים ,קל לעיכול, זמין ונוח להכנה. מתאים למבוגרים ולילדים לאכילה בבית או בעבודה .
בקיצור, פתרון בריאותי מדהים, ששווה להחזיקו בבית ( במקפיא ) ! 

על אווה בן אליהו:
מטפלת, מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא ביתי, בארגונים המקדמים את בריאות עובדיהם.
0526786700 - נייד ; טלפקס בקליניקה בנס ציונה - 08-9407926 ; אתר : www.evabeneliahu.com 
בקרו אותי בפייסבוק : www.facebook.com/evaBenEliahu 
קרן וולקמיר | נטורופטית

קרן וולקמיר | נטורופטית

הלחמים של "עידן הנבט" הם מבין הלחמים היותר בריאים שאני מכירה ולכן ממליצה עליהם למטופלים שלי. 
הלחמים של "עידן הנבט" עשויים מנבטוטים של גרעיני חיטת הכוסמין, שעברו טחינה מינימלית. גרעיני הכוסמין מכילים פחות גלוטן מאשר גרעיני החיטה ולכן מתאימים לאנשים הסובלים מאי סבילות לחיטה. 
הלחם עשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים; תהליך הנבטת הגרעינים מעלה את ערכו התזונתי של הלחם והופך אותו לקל לעיכול.
בנוסף, הלחם אינו מכיל שום תוספות מיותרות (מכיל רק נבטוטים ומעט מלח). ישנם שני מוצרים, בהם יש תוספות משדרגות: לחם אחד עם תמרים, פקאן וצימוקים ולחם אחר עם נבטוטי עדשים וגרעיני דלעת, שמגדילים את אחוז החלבון בלחם (13%). עכשיו יש גם לחם קינואה, העשוי מנבטוטי קינואה ומלח ים. 
הלחם אינו מכיל שמרים ומרקמו דחוס, אך נעים ועדין ללעיסה. מרקם שכזה בדרך כלל מעיד על מדד גליקמי נמוך של הלחם (לא נעשו עליו בדיקות במעבדה, כך שלא ניתן לדעת בודאות, אלא רק להעריך). לכן, הוא יכול להתאים לאנשים הנמצאים בתהליך הרזיה בריאה ואפילו לסכרתיים (אלה האחרונים צריכים לעקוב אחר רמות הגלוקוז בדם). 

אודות קרן וולקומיר: 
קרן וולקומיר, נטורופתית, R.Na
מתמחה בטיפול בבעיות במערכת העיכול ובסינדרום המטבולי (סוכרת, יתר לחץ דם, שומנים בדם). 
מרצה בכירה במכללות המובילות לרפואה משלימה. 
חוקרת "דיאטת האורז" וכותבת קבועה ב- Ynet של סקירות מחקרים בנושא תזונה ואורח חיים בריא. 
מנהלת אתר טבע-לי לבריאות בדרך הטבע: http://www.teva-li.co.il/ 
אהובה קשת | מנחה בכירה לNLP ודמיון מודרך

אהובה קשת | מנחה בכירה לNLP ודמיון מודרך

הבנתי שמוצרי חלב וחיטה הם שני האלרגנים הכי בעייתים לגוף שלנו,הורדתי את צריכת החיטה (כן, גם חיטה מלאה ופסטה) לעשירית ממה שקודם צרכתי וראו זה פלא - אני הרבה פחות רעבה,נעלם הצורך הבלתי פוסק לנשנש,ואני עדיין אוכלת פחמימות כשבא לי. לחם מאוד מומלץ,בריא וטעים שעזר לי לעשות את השינוי הזה הם הפיתות של עידן הנבט,פיתות לא אפויות מוקפאות מנבטי כוסמין וקינואה. 

אהובה קשת
NLP ודמיון מודרך
מנחה בכירה
054-8080772